Bani pentru 8 drumuri comunale

În cursul acestei săptămâni, se vor face evaluările și se va stabili câștigătorul licitației pentru întocmirea proiectului de pietruire a opt drumuri comunale aflate într-o stare proastă. În perioada ce urmează, va fi ținută și licitația pentru desemnarea executanților, obiectul lucrărilor făcându-l zeci de kilometri de drum din Dumbrăveni, Bunești, Forăști, Dărmănești, Brodina, Verești, Moara și Ulma. În vederea pietruirii, conducerea Consiliul Județean a cerut de la nivel central suma de 24,7 miliarde de lei vechi, pentru acest an alocându-se însă numai 7,7 miliarde lei vechi.
 

În 2005, executivul județean a investit 19,5 miliarde de lei vechi, de intervenții beneficiind 15 drumuri de interes local. Recent, Consiliul Județean a introdus restricție de circulație pe drumurile comunale pentru autovehiculele mai grele de 8 tone. Măsura a fost dispusă după ce s-a constatat că acestea erau degradate peste măsură.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete: ,

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: