Versuri și cântecele pentru polițiștii suceveni

Aproape 30 de copii de grădiniță din Fălticeni au declarat în versuri că știu pe unde și cum să traverseze
26 copii de la Grădinița „Lizuca” din Fălticeni le-au spus ieri poezii și le-au cântat polițiștilor din cadrul IPJ Suceava. Nu le-au cântat de dragoste sau de natură, ci de ceva mult mai util pentru educația lor rutieră. Mai peltic, mai sâsâit, dar foarte încrezători în ceea ce zic, preșcolarii, de numai 4 sau 5 ani, au arătat reprezentanților Poliției sucevene că știu pe unde se traversează, la ce ajută sau ce semnificație au culorile semaforului, cât de atenți trebuie să treacă strada etc., lecții învățate în versuri de la educatorii lor. În final însă, copiii le-au făcut și o mică declarație de dragoste polițiștilor, cu un „vă iubim” ce a smuls râsete și aplauze deopotrivă.
 

Manifestarea, inclusă în programul național „Stop accidentelor rutiere – Viața are prioritate” este a doua de factură mai inedită petrecută la sediul IPJ Suceava, după o expoziție de pictură pe tema violențelor la care se expun copii, desfășurată în urmă cu aproximativ o lună.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI