Tinerii sunt încrezători

Vicepreședintele TSD, Cătălin Nechifor, care este președinte al TSD Suceava, a declarat, vineri, că zece membri ai PSD Suceava se vor înscrie în Partidul Socialiștilor Europeni (PES). Dl Nechifor a anunțat, într-o conferință de presă, că cel puțin zece membri din PSD Suceava, membri ai „Generației 2008”, doresc să se înscrie în PES, arătând că în prezent se consolidează „orientarea europeană profundă” a PSD.
 

„Generația 2008 este un proiect deschis tuturor membrilor PSD capabili și dornici să se implice în viața politică, un proiect cu care PSD va câștiga alegerile”, a spus vicepreședintele TSD. Domnia sa a subliniat că, în perioada următoare, PSD Suceava va continua acțiunile de recâștigare a electoratului tânăr și din mediul urban, fiind în același timp, preocupat de păstrarea electoratului tradițional. „Alternativa pe care o pregătește acum echipa PSD va fi cu siguranță capabilă să remonteze grava criză socio-economică provocată de actuala guvernare”, a spus dl Nechifor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: