Suceava: porți către Italia

Deputatul Minorității Italiene din România, suceveanul Mircea Grosaru, a anunțat, ieri, că la Suceava este posibil să funcționeze un corespondent consular al Ambasadei Italiei la București. „Am discutat cu ambasadorul Italiei, Daniele Mancini, care mi-a promis că, în orașele importante, în care nu sunt consulate italiene, va desemna un corespondent consular”, a declarat dl Grosaru. El a explicat că acesta va avea ca principale atribuții preluarea tuturor actelor și documentelor care, în mod normal, ar trebui prelucrate la sediul Ambasadei din București, și le va rezolva în regim de urgență.
 

„Eu cred că la Suceava s-ar impune deschiderea unui consulat și voi face demersuri în continuare ca acest lucru să se întâmple cât mai repede”, a mai spus dl Grosaru, precizând că, în județ, investitorii italieni au descoperit facilități pentru investiții și intenționează să vină în număr cât mai mare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: