Organizația Județeană a PPCD (PNȚCD) absoarbe UCS Suceava

Astăzi, organizațiile județene ale PPCD (PNȚCD) și UCS Suceava se vor întâlni în ședință comună în vederea constituirii comisiei de aplicare a protocolului de comasare a celor două formațiuni. În urmă cu circa o lună de zile, la nivel național, a fost semnat protocolul de fuziune prin absorbție a Uniunii Creștin Sociale, fostul Bloc Național Democrat, cu PPCD (PNȚCD), demers care a adus popularilor reprezentare parlamentară, printr-un număr de 6 deputați. „Practic, prin această ședință, începe concretizarea, și în județul Suceava, a acestei fuziuni”, a declarat liderul județean al PPCD (PNȚCD), Cristinel Macovei.
 

Cu acest prilej va avea loc și o lărgire a Biroului județean al PPCD (PNȚCD), prin cooptarea în cadrul structurii și a unor membri provenind de la UCS Suceava. De asemenea, șefului județean al UCS, Ilie Zegrean, i se va rezerva un loc de vicepreședinte în conducerea formațiunii. UCS are doar în municipiul Suceava 200 de membri. Dezbaterile vor avea loc în prezența unei delegații a Comitetului Național de Conducere a PPCD (PNȚCD), din care fac parte Florin Bejan, președinte, Cornel Simion, secretar ge-neral, și Virgil Petrescu, vicepreședinte.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: