Mesaje pentru Europa

În preajma Zilei Europei, celebrată pe 9 mai, Prefectura Suceava lansează sucevenilor o provocare. Instituția prefectului îi invită pe toți locuitorii județului să-și exprime opiniile față de apropiata aderare a României la marea familie europeană. Mesajul european al sucevenilor este așteptat la adresa de e-mail europa@prefecturasuceva.ro sau la fax 0230/523455. Totodată, la dispoziția celor interesați este pus și un spațiu de afișaj de pe holul instituției.
 

Mesajele pentru Europa vor fi centralizate, traduse într-o limbă de circulație europeană și imprimate pe compact disc. Copii ale acestuia vor fi oferite oficialilor europeni, către mass-media internațională și Ministerului Integrării Europene. „Acțiunea se înscrie într-un efort de promovare a percepțiilor românilor asupra viitorului lor european”, a declarat prefectul Orest Onofrei.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI