Mesaje pentru Europa

În preajma Zilei Europei, celebrată pe 9 mai, Prefectura Suceava lansează sucevenilor o provocare. Instituția prefectului îi invită pe toți locuitorii județului să-și exprime opiniile față de apropiata aderare a României la marea familie europeană. Mesajul european al sucevenilor este așteptat la adresa de e-mail europa@prefecturasuceva.ro sau la fax 0230/523455. Totodată, la dispoziția celor interesați este pus și un spațiu de afișaj de pe holul instituției.
 

Mesajele pentru Europa vor fi centralizate, traduse într-o limbă de circulație europeană și imprimate pe compact disc. Copii ale acestuia vor fi oferite oficialilor europeni, către mass-media internațională și Ministerului Integrării Europene. „Acțiunea se înscrie într-un efort de promovare a percepțiilor românilor asupra viitorului lor european”, a declarat prefectul Orest Onofrei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: