Deputatul Tărniceru contraatacă

El răspunde acuzațiilor recente ale deputatului Dumitru Pardău > S-ar părea că cei doi deputați dorneni nu se întâlnesc pe…DE 576
Deputatul dornean Petru Tărniceru (PSD) a lansat ieri un atac dur la adresa colegului său din Camera Deputaților, dar și de municipiu, dl Dumitru Pardău (PNL), pe care l-a acuzat că nu înțelege să disjungă problemele sale personale de cele de țin de Parlament și de cetățenii pe care-i reprezintă acolo. Dl Tărniceru a spus, într-un comunicat de presă remis redacției, că acuzele aduse la adresa sa în urmă cu o săptămână (și care au fost redate în „Crai nou”) nu pot duce la rezolvarea problemei legate de Drumul European 576. „Mi se pare o atitudine nefirească pentru un deputat de Suceava, care locuiește în Vatra Dornei și face naveta pe această rută. Mă întreb: oare de când deputatul Pardău nu a mai venit acasă cu mașina de nu mai știe starea drumurilor din județul Suceava?”, s-a întrebat dl Tărniceru.
 

Domnia sa a anunțat că în perioada următoare va monitoriza „personal starea execuției lucrărilor la DE 576” și a cerut organelor abilitate să îl spijine „pentru că, în cazul în care anul acesta nu va fi rezolvată problema infrastructurii rutiere, județul Suceava va pierde milioane de euro”. „Atitudinea deputatului Pardău nu face decât să descurajeze oamenii de afaceri, pe investitori și mă întreb public dacă nu cumva există o legătură între men-talitatea cu care se execută această lucrare la DE 576 și cea cu care deputatul Pardău abordează probleme vitale pentru județul Suceava. În timpul în care deputatul Par-dău se va ocupa de firmele în care am activat până în 2004, eu mă voi ocupa exclusiv de rezolvarea problemelor ju-dețului și ale bucovinenilor, care nu sunt deloc puține. Anunț că în perioada imediat următoare voi face public bilanțul punctual al activității mele, în calitate de parla-mentar (în opoziție) și îl pro-voc pe dl Pardău să facă la fel, iar singurul judecător să fie electoratul”, se mai spune în comunicat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: