„Descărcare de gestiune a votului“

Pe 4 iunie, Organizația Județeană a Partidului Național Liberal organizează o dezbatere publică pe tema activității aleșilor locali ai formațiunii. Anunțul a fost făcut de șeful PNL Suceava, Ion Lungu, care a precizat că în cadrul manifestării va fi prezentată o sinteză la nivel de județ a obligațiilor asumate prin programele electorale de consilierii locali, consilierii județeni, viceprimarii și primarii partidului.
 

La dezbatere vor fi invitați reprezentanți ai mass-media, ai organizațiilor neguvernamentale, societății civile, asociațiilor de proprietari, oameni de afaceri și simpli cetățeni. „Vom prezenta un raport de activitate la doi după instalare și preluarea funcțiilor, precum și ceea ce ne propunem pentru următorii doi ani”, a spus liderul județean al PNL, Ion Lungu, adăugând că se dorește ca evenimentul să fie „o descărcare de gestiune a votului a-cordat de cetățenii care au girat PNL”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: