Micul fotbal rural are ambiții la Olimpiada școlară

”Jardel” de Suceava a fost desemnat Silviu Iftimia, de la Școala Nr. 2 din Vadu Moldovei
Micii fotbaliști din mediul rural al județul Suceava s-au întâlnit recent la Vama, localitate organizatoare, de au arătat cât de bine le au cu mingea elevii din clasele I-IV, participanți la Olimpiada sportului școlar. Ceva mai înalți decât un cot, micii fotbaliști de la Școala „Iorgu G. Toma” din localitate, îndrumați de prof. Petru Omania, de la Grupul Școlar Dumbrăveni și de la Școala Nr. 2 din Vadu Moldovei s-au înfruntat cu ambiție, jonglând cu balonul rotund, aproape la fel de bine ca Ronaldino sau Jardel-ul al nostru.
 

Cei mai buni au fost copiii de la Dumbrăveni, grupul școlar din această localitate fiind cel ce va reprezenta fotbalul rural de copii la etapa superioară a competiției. Având în vedere veleitățile tehnice ale copiilor ce au evoluat în teren, juriul a acordat și premiul pentru cel mai tehnic jucător, anume lui Silviu Iftimia, purtătorul tricoului cu nr. 10 din echipa Școlii Nr. 2 din Vadu Moldovei, băiat ce a uimit publicul cu „jongleriile” încercate și reușite în timpul meciurilor.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI