“Țapul” a fost dus la Spitalul de Psihiatrie din Botoșani

Cei care locuiesc în centrul municipiului Suceava au o grijă în minus deoarece lucrătorii Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Suceava în colaborare cu polițiștii comunitari au reușit ieri să-l “captureze” pe Ovidiu Dumitru Bejenariu zis “Țapul”, boschetarul din Botoșani care-și făcea veacul prin canalele Sucevei. “Facem demersuri de mai bine de patru luni de zile să-l scoatem de pe străzi. Am reușit azi deși îl urmărim de două zile. L-am transportat cu o ambulanță la Spitalul de Psihiatrie din Botoșani. Bărbatul este în prezent asistat social de către Primăria din Botoșani”, ne-a declarat Narcisa Marchitan, șefa Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Suceava.
 

Pe de altă parte cazul Lucicăi Mahulea, femeia din București care și-a găsit adăpost pe o gură de canal în fața Primăriei Suceava, este departe de a fi soluționat. Copiii femeii nu vor să o ia la București, unde mama lor este proprietara unui apartament cu patru camere, ba mai mult refuză să o interneze într-o unitate spitalicească de specialitate. În schimb, frații Lucicăi, care loiesc în Stroiești își aruncă responsabilitatea îngrijirii ei de la unul la altul. Un lucru este cert… Femeia are nevoie de ajutor deoarece prezintă tulburări comportamentale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: