Socrul președintelui Băsescu, la ziua jandarmilor suceveni

Maiorul (rez.) Andrușcă a depănat ieri amintiri din război Sărbătorindu-și ziua de naștere ca structură, jandarmii suceveni au declarat ziua de ieri ca fiind una a „porților deschise”. Copiii invitați, care deja văzuseră demonstrațiile, dar și tehnica de luptă a jandarmilor locali, la sediul Inspectoratului au putut intra peste tot, au putut iscodi peste tot, pune întrebări și primi răspunsuri.
 

Ieri au fost omagiați și veterani din Jandarmerie, veterani mai tineri și mai puțin tineri, ofițeri în rezervă care au activat în anumite structuri ale Jandarmeriei, și care au primit diplome aniversare. Întâlnirea de la IJJ a fost onorată și de socrul președintelui Traian Băsescu. Fiind unul dintre cei mai vârstnici jandarmi, maiorul în rezervă Gheorghe Andrușcă, de 87 de ani, veteran de război, și-a depănat ieri amintirile de la începutul celui De-al Doilea Război Mondial.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: