Jeepul și molozul

Înjurături, vecini la geamuri și, nu în ultimul rând… poliția. Nu e un scenariu de film, ci un incident petrecut ieri după-amiază într-o parcare din cartierul sucevean George Enescu. Totul a început în jurul orei 13.00, când șoferul unui jeep s-a întors să-și recupereze mașina pe care o parcase cu câteva ore înainte lângă un bloc, pentru a participa la o licitație organizată de Direcția Silvică. Mare i-a fost mirarea bărbatului când și-a găsit mașina, în valoare de zeci de mii de euro, acoperită cu moloz.
 

“Când m-am întors de la licitație, mașina avea moloz pe ea. M-am uitat să văd dacă este zgâriată și nu era. Apoi am vrut să văd de unde provine molozul. Mi-am dat seama că a căzut de la etajul 9, unde proprietarul apartamentului își schimba geamurile. Vă dați seama că am strigat la muncitori să stea puțin să-mi mut mașina. M-au înjurat și au aruncat cu o bucată de moloz. Mi-au îndoit capota mașinii”, ne-a declarat Gheorghe C., șoferul autoturismului. Pe de altă parte, proprietarul apartamentului susține că mașina fusese cu mult timp în urmă boțită și că șoferul caută acum țap ispășitor. “Nu înțeleg de ce și-a parcat hârbul sub geamul meu? Mașina era boțită dinainte și vrea să dea vina pe noi acum”, ne-a spus bărbatul. Cum era de așteptat, cei doi bărbați implicați în scandal și-au adresat cuvinte “frumoase” până la sosirea oamenilor legii, stârnind astfel curiozitatea vecinilor care au ieșit la geamuri să vadă ce se întâmplă. “Circul” a luat sfârșit imediat după ce șoferul jeepului a plecat la sediul IPJ pentru a depune plângere.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: