Serviciul de Ambulanță a înfruntat ninsoarea

> Ieri Ambulanța a fost solicitată la 5 accidente rutiere Activitatea Serviciului Județean de Ambulanță a fost bulversată ieri de ninsoarea căzută din abundență, astfel că mașinile au ajuns cu întârziere la solicitări, în special la cele din mediul rural. Potrivit directorului SJA, dr. Daniel Martiniuc, nu s-a întâmplat ca o ambulanță să nu ajungă la un caz de urgență; doar bolnavii programați pentru dializă la Spitalul Județean au avut mai mult de așteptat pentru a fi aduși la spital și transportați înapoi acasă.
 

Până ieri în jurul orei 15, SJA a fost solicitat la 5 evenimente considerate majore, și anume accidente de circulație. Unul dintre acestea s-a soldat cu rănirea foarte gravă a unei persoane, care a fost transportată de urgență la Iași.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: