Președintele OT a PPCD (PNȚCD) Suceava are șanse să devină lider regional

Președintele județean al tinerilor creștin-democrați suceveni, Costel Grigorean, are șanse mari să ajungă lider zonal al organizațiilor de tineret din zona Moldova ale partidului. Șansa lui este întrunirea interzonale organizată de PPCD (PNȚCD) Suceava, în zilele de 1 și 2 aprilie, la Sucevița. Manifestarea va avea ca puncte centrale reorganizarea tineretului din județele Moldovei și promovarea mai consistentă a doctrinei creștin-democrate în această zonă.
 

Și-au anunțat prezența conducerile tuturor organizațiilor de tineret din regiune, reprezentanți ai forurilor naționale ale tinerilor, dar și ai celor ale seniorilor. Invitați speciali sunt Gheorghe Ciuhandu, președintele PPCD (PNȚCD), Aurelian Pavelescu, deputat și vicepreședinte al partidului, precum și Cătălin Băncilă, președintele național al tinerilor populari. Șeful județean de la Suceava al partidului, Cristinel Macovei, a anunțat că în cadrul întrunirii se va constitui un organism regional de conducere, al cărui președinte interimar, până în noiembrie, ar putea fi ales Costel Grigorean, președinte al OT a PPCD (PNȚCD) Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: