Între oportunism și convingere

Mai mulți primari PSD din localități sucevene doresc să se înscrie în PNL, a anunțat, joi, președintele PNL Suceava, Ion Lungu, care a precizat că fiecare solicitare va fi analizată punctual. Dl Lungu a spus, într-o conferință de presă, că, în ultima săptămână, a fost contactat de mai mulți primari PSD, care i-au spus că, din cauza situației din PSD, au decis să-și schimbe opțiunea politică.
 

Domnia sa a precizat că aceste cereri urmează să fie analizate de noul Birou Teritorial al PNL Suceava ce va fi ales duminică, dar și cu consultarea organizațiilor PNL din localitățile din care provin primarii. Dl Lungu a evitat să spună care sunt primarii ce au făcut astfel de cereri, precizând doar că numărul acestora este „sub zece”. El consideră că trebuie stabilit care dintre primarii PSD care doresc să intre în PNL o fac din oportunism și care din convingere.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: