A decedat la Tribunalul Suceava

Se pare că frătăuțeanul Gheorghe Anteme ar fi murit de „inimă rea”, implicat fiind în procese ce durau de 12 ani În sala de ședințe 206 a Tribunalului Suceava, ieri, în jurul orei 10, a decedat, se pa-re că în urma unui infarct cardiac, Anteme Gheorghe, în vârstă de 69 de ani, din co-muna Frătăuții Vechi.
 

Conform unor martori oculari, decedatul era implicat în niște procese ce durau de 12 ani, pentru obținerea unui titlul de proprietate, procese care l-ar fi afectat mult pe A. Gh. De la un avocat am aflat că acesta este al doilea deces la Tribunal în ultimele trei săptămâni și al treilea de la începutul acestui an. Reprezentanții Poliției judiciare și ai Ambulanței au sosit în câteva minute la fața locului, pentru a face cercetările de rigoare și a ridica cadavrul. MIHAI VICOL

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: