Suceveni așteptați în Lille

În zilele ce urmează, județul Suceava este invitat la o serie de manifestări ce vor avea loc în Lille, Departamentul de Nord, Franța. Între cele două părți există, de mai mult timp, un acord de colaborare multilaterală, o delegație a Consiliului Județean, condusă de vicepreședintele Eugen Uricec, urmând a onora invitația și a face deplasarea în Franța. În vară, partenerul francez va organiza o competiție sportivă, la care vor participa și se vor confrunta tineri din 16 țări europene
 

. Așteptat este și județul Suceava, de acest lucru ocupându-se Comisia de tineret a deliberativului județean, prin reprezentantul ei Cezar Ioja (PRM).

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI