Vor, nu vor, sunt împreună!

Președintele Consiliului Județean Suceava, dl Gavril Mîrza, și ministrul agriculturii, dl Gheorghe Flutur, sunt persoanele cărora câmpulungenii le apreciază activitatea ca fiind bună și foarte bună în proporție de peste 35%, conform unui sondaj de opinie realizat la comanda site-ului news-bucovina.ro de firma Hexis Consulting, în perioada 6-11 martie 2006. Sondajul a fost realizat pe un eșantion de 1083 de subiecți și are o marjă de eroare de 2,6%. Conform sondajului, mai bine de 55% dintre locuitorii orașului Câmpulung Moldovenesc sunt nemulțumiți de actuala guvernare, în timp ce Alianța D.A. deține o cotă de aproximativ 40% din opțiunile electoratului.
 

Fostul partid de guvernământ, PSD, are în Câmpulung 18% din simpatia votanților, iar PRM are 11 procente. Președintele României, Traian Băsescu, se bucură de o largă susținere din partea populației, peste 47%, următorul, Corneliu Vadim Tudor (liderul PRM), fiind la o distanță apreciabilă, cu 12% dintre opțiuni. De asemenea, 39% dintre locuitori declară că nivelul lor de trai este mai scăzut decât cel din 2004, în timp ce doar 15% dintre ei sunt de părere că trăiesc mai bine față de anul reper. În ce-i privește pe aleșii locali – autorii marii surprize de la alegerile locale, câmpulungenii par a-și fi pierdut entuziasmul: doar 40% dintre ei dau „notă de trecere” prima-rului Gabriel Constantin Șerban și numai 27 – viceprimarului Ovidiu Tudorici.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI