În urma concursului de ieri

Hrenciuc îl înlocuiește pe Barbă

IȘJ are acum adjuncți „cu acte-n regulă” Cei doi candidați pentru cele două posturi de inspector general adjunct la IȘJ Suceava au fost declarați ad-miși în urma concursului desfășurat ieri la Ministerul Educației și Cercetării, a a-nunțat purtătorul de cuvânt al instituției, Laura Hacman. Este vorba de Vasile Monacu, care a ocupat unul din aceste două posturi, până acum, cu delegație și care răspunde de Compartimentul curriculum și inspecție școlară, și de profesorul de istorie din Rădăuți Daniel Hrenciuc, care-l înlocuiește pe Niculai Barbă.
 

Acesta din urmă n-a putut candida pentru post, întrucât, conform legii, nu avea vechimea în învățământul preuniversitar necesară, el venind din învățământul universitar. Daniel Hrenciuc se va ocupa de Comparti-mentul management, evalua-re instituțională, programe și politici de personal. Tot ieri a dat concurs pentru pos-tul de director la Casa Cor-pului Didactic, fiind de ase-menea admis, prof. Traian Duminică, care a condus in-stituția cu delegație.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: