Consiliul Județean auditat, pe linia implementării sistemului de management al calității

Timp de două zile, aparatul propriu al Consiliului Județean Suceava a fost auditat de Societatea Română pentru Auditarea Calității. Demersul are drept scop certificarea sistemului de management al calității, ca fiind conform cu cerințele standardului ISO 9001 din 2001. Potrivit vicepreședintelui PRM al Consiliului Județean, Stela Acatrinei, în cadrul sistemului implementat în baza cerințelor standardului amintit au fost fundamentate 6 procese generale de sistem, 18 proceduri operaționale, 17 instrucțiuni de lucru, precum și „Manualul Calității”. Elementul de noutate l-a constituit monitorizarea satisfacției cetățenilor și un sondaj de opinie.
 

Prin completarea unor formulare, sucevenilor li s-a propus să-și exprime părerea despre serviciile acordate de executivul județean și să propună îmbunătățiri cu privire la acestea. Plecând de la rezultatele sondajului de opinie și analizei răspunsurilor de la cetățeni, conducerea Consiliului Județean urmează să ia măsuri corective sau preventive, menite să conducă la eficientizarea activității. Un sondaj de opinie publică a fost efectuat și în rândul funcționarilor din cadrul primăriilor, scopul fiind identificarea punctelor slabe în coordonarea activității consiliilor locale, pe linia realizării serviciilor publice de interes județean.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI