Comunicat de presă

În legătură cu semnalele tot mai numeroase din presa locală, potrivit cărora agenții economici care au contractat masă lemnoasă cu Direcția Silvică Suceava ar fi nemulțumiți de sistarea tăierilor din pădurile revendicate de Fondul Bisericesc Ortodox Român al Bucovinei, precizăm: Tăierea în pădurile revendicate de Fondul Bisericesc Ortodox Român al Bucovinei a fost interzisă atât de instanță, cât și de Regia Națională a Pădurilor. Așa cum am afirmat de mai multe ori însă, fără ca cineva să ne asculte cu adevărat, pădurile Fondului Bisericesc Ortodox Român al Bucovinei își schimbă doar proprietarul, nu și regimul de exploatare, personalul și beneficiarii lemnului, prin contractele încheiate.
 

Retrocedarea depinde de reprezentantul Guvernului în teritoriu Domnul Prefect Orest Onofrei, în calitatea Domniei Sale de președinte a Comisiei Județene pentru Restituirea Proprietăților. Biroul de presă al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: