Anca Bălănucă, argint la Naționalele de atletism de la Bacău

Suceveanca Anca Bălănucă, elevă la LPS Suceava, a obținut locul doi la Campionatele Naționale de juniori II, desfășurate la sfârșitul săptămânii trecute la Bacău. În vârstă de 17 ani, atleta a trecut lejer de calificări, luând startul în finală, în proba la care s-a specializat, cea de 800 m. Antrenată de mai bine de doi ani de Toader Flămând, Anca a obținut la Bacău prima ei mare performanță venind acasă cu medalia de argint, adjudecată cu un timp de 2 ’19” 30”’, timp sub recordul ei personal.
 

În vara anului trecut suceveanca a obținut, în cadrul unei competiții, la aceeași probă, un timp cu 5 sec. mai mic decât cel de la Naționale. „Anca e o atletă bună, muncitoare și care promite mult. A fost mai greu în această iarnă cu antrenamentele, pentru că nu am avut sală. Acum avem și sală și vine și primăvara și putem ieși să ne pregătim pentru competițiile viitoare”, a declarat antrenorul Toader Flămând.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI