Liberalii, din nou despre fuziune, dar

Un pic altfel…

Președintele PNL Sucea-va, dl Ion Lungu, a fost mandatat de organizație să voteze, în cadrul Delegației Permanente a partidului, pentru fuziunea PNL-PD, condiționată de păstrarea doctrinei liberale, iar în condițiile în care nu se va realiza fuziunea, Alianța D.A. să se transforme într-o alianță politică. Domnia sa a informat presa, ieri, într-o conferință, că în cadrul Comitetului Executiv Teritorial al PNL Suceava s-a votat, cu unanimitate, pentru susținerea condiționată a fuziunii PNL-PD.
 

El a precizat că liberalii suceveni doresc ca viitorul partid să aibă doctrina liberală, iar în titulatura acestuia să apară „într-o formă sau alta”, cuvântul „liberal”. „Rămâne de discutat posibilitatea afi-lierii la curentul popular eu-ropean”, a mai spus dl Lun-gu. El a adăugat că organi-zația suceveană a PNL doreș-te ca, în cazul în care nu se va ajunge la realizarea fuziunii, Alianța D.A. să se transfor-me, dintr-o alianță electo-rală, într-una politică.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: