Adâncata

Reclamație de viol și perversiuni sexuale cu doi minori

Medicii legiști nu au găsit urme de violență la cei doi copii > Vasile Stelică R. este la a doua plângere de acest fel, în ambele cazuri fiind vorba de fiul său de 10 ani > În ianuarie l-a reclamat pe Marius T., de 21 de ani, iar miercuri, pe Marius U., de 16 ani Florin M. și Vasile Stelică R. din comuna Adâncata, tații unor băieți în vârstă de 9 și, respectiv, 10 ani, au reclamat la IPJ Suceava că fiii lor au fost victimele infracțiunilor de viol și perversiuni sexuale. Ca autor, ei l-au reclamat pe Marius U., de 16 ani care i-ar fi atras pe Alexandru și pe Ionel pe un teren viran din spatele casei sale, obligându-i la relații sexuale anale și orale.
 

Cazul a fost luat în cercetare de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, fiind audi-ați deja acuzatul și acuzatorii. În ur-ma examinării medico-legale s-a constatat că cei doi minori nu pre-zintă semne de violență, dar asta nu exclude varianta ca cei doi să fi fost supuși totuși la perversiuni sexuale. Marius M., minorul acuzat de apu-cături nefirești, neagă acuzațiile aduse de cei doi tați și susține că este vorba, din partea lor, de o răzbunare „coaptă” între niște rubedenii din sat. Sigur este, deocamdată, doar că, la mijlocul lunii ianuarie, anul acesta, Vasile Stelică R. și alt vecin au reclamat la Poliție o faptă similară, copiii lor fiind atunci supuși la per-versiuni sexuale de un alt tânăr, Ma-rius T., de 21 de ani, vecin cu gospodăriile lor. Ambele situații sunt tulburi, reclamațiile fiind dificil de probat, dar polițiștii încearcă să dea de firul poveștilor de la Adâncata al căror fond este destul de promiscuu. Și ca „tabloul” să fie complet, în cer-cetarea polițiștilor IPJ Suceava mai există un caz de viol și perversiuni sexuale reclamat de un bărbat de 30 de ani, tot din comuna Adâncata. Acesta a declarat anchetatorilor că un tânăr de 25 de ani l-a atras în pădurea din zona localității și, folosind violența, l-a silit să facă sex anal.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: