Rădăuți

Raport de activitate

Primarul municipiului Rădăuți, domnul Mihai Frunză, și-a prezentat, în cadrul ședinței Consiliului Local de ieri, 23 februarie, raportul de activitate pe anul 2005. Raportul a și fost tipărit într-o lucrare de peste 70 de pagini, însă pentru auditoriu a fost concepută o formă restrânsă. Edilul-șef a vorbit despre relațiile de colaborare cu Consiliul Local și despre activitatea compartimentelor din cadrul Primăriei și sectoarelor subordonate acesteia. În anul 2005, domnul Mihai Frunză a emis 1105 dispoziții, avizate pentru legalitate de secretar, nici una nefiind contestată de Prefectură. „Ca autoritate executivă a administrației publice locale, am acționat pentru realizarea atribuțiilor date de lege în sarcina mea, cât și pentru soluționarea problemelor concrete ridicate de cetățenii din această unitate administrativă.
 

Obiectivele prioritare pe care le-am avut în agenda pe anul 2005 au fost cele referitoare la constituirea și adoptarea bugetului local, realizarea acestuia, urmărirea îndeplinirii hotărârilor adoptate de Consiliul Local, realizarea atribuțiilor direcțiilor, servi-ciilor, birourilor ți compartimentelor de spe-cialitate”, a arătat edilul-șef . Pe ordinea de zi a ședinței au mai fost în-scrise proiectul de hotărâre privind acordarea de înlesniri la plata impozitelor și taxelor locale; proiectul de hotărâre privind aprobarea modificării tarifului serviciului de ridicare a deșeurilor prestate de SC Servicii Comunale; proiectul de hotărâre privind aprobarea modificării tarifelor serviciilor de furnizare a apei potabile și de canalizare-epurare, prestate de aceeași societate; proiectul de hotărâre privind aprobarea studiului de oportunitate și a Caietului de Sarcini, în vederea organizării licitației pentru concesionarea unui teren din strada Piața Unirii, în vederea construirii unui hotel de trei stele. La întrunire au participat șefi de instituții municipale și județene.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI