Pentru invalidarea mandatului de deputat al Leonidei Lari Iorga PRM Suceava strânge semnături

Președintele Organizației Suceava a PRM, dl Gheorghe Acatrinei, a declarat, într-o conferință de presă, că, începând de săptămâna viitoare, va declanșa campania de strângere de semnături în vederea inițierii procedurii de invalidare a mandatului de parlamentar de Suceava al dnei Leonida Lari Iorga. Ex-senatorul sucevean spune că a luat legătura cu președintele Biroului Electoral Permanent Central, care i-a comunicat că, pentru materializarea obiectivului, sunt suficiente opțiunile a jumătate din numărul de voturi cu care este ales un deputat, în cazul dnei Lari fiind necesare circa 12.500 de semnături.
 

Liderul PRM Suceava este convins că, până la sfârșitul lunii martie, va aduna cel puțin 20.000 de semnături din partea electorilor suceveni. Dl Acatrinei subliniază că ne aflăm în fața primului caz de gen din istoria post-decembristă a României, acesta putându-se constitui într-un exemplu și pentru alți parlamentari care părăsesc partidul ce i-a promovat în funcție. Deputata Leonida Lari Iorga a fost aleasă pe listele PRM Suceava la alegerile din noiembrie 2004 și a fost dată afară din partid pe motiv de declarații neprincipiale la adresa formațiunii și președintelui Corneliu Vadim Tudor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: