Minor găsit de polițiști după 3 săptămâni de la dispariție

Sergiu Virginel A., de 12 ani, din Suceava, a preferat internarea în Centrul de Minori, în loc să meargă acasă la bunică-sa > În vara anului trecut, băiatul a fost victima unui viol, faptă ce este încă pe rolul instanțelor de judecată Sergiu Virginel A., de 12 ani, din Suceava a fost găsit miercuri de polițiștii din Vatra Dornei, după mai bine de trei săptămâni cât a fost dispărut și dat în urmărire locală. Copilul a intrat parcă în pământ în data de 30 ianuarie anul acesta, în timp ce se afla la orele de curs, lăsându-și ghiozdanul în clasă. Nu s-a auzit de el nimic până în urmă cu circa o săptămână, când un unchi de-al lui a primit de la băiatul dispărut un scurt apel pe telefonul mobil, din care acesta n-a priceput decât că nepotul său e în viață. Încercând să sune la numărul de la care fusese apelat, să afle mai multe despre băiat, unchiul său a aflat că telefonul aparține unui polițist comunitar din Timișoara, care doar îi dăduse lui Sergiu ocazia să ia legătura cu familia, după care acesta s-a făcut iar nevăzut.
 

Găsit miercuri la Vatra Dornei, minorul a fost internat, la solicitarea lui, în Centrul de Primire a Minorilor în Regim de Urgență, copilul de 12 ani declarând că este supus în familie la rele tratamente; cele spuse de el urmează însă a fi verificate de asis-tenții de protecție socială. Din vara anului trecut, Sergiu Virginel A. este în grija bunicii sale, Natalia S., care îi ține locul mamei băiatului, plecată atunci la muncă în Israel. Tot vara trecută, băiatul a fost victima unui viol, comis de numitul Andrei Istrati, faptă aflată pe rolul instanțelor de judecată.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: