Acțiune de proporții a polițiștilor pe lângă unități școlare din județ

390 de unități de învățământ din județ au fost, miercuri, în atenția polițiștilor IPJ Suceava. Trei ore dimineața și alte trei după-amiază, 185 de polițiști și 120 de cadre didactice au acționat pe linia menținerii unui climat de siguranță civică, „vizitând” 315 societăți comerciale din zona acestor unități. Nu puțini au fost elevii găsiți de polițiști în restaurante și barurile din preajma școlilor în timpul orelor de curs, motiv pentru care au fost luate măsuri.
 

Cei care consumau băuturi alcoolice au fost luați la întrebări, iar barmanii care au servit minorilor alcool au fost sancționați contravențional. Cu aceeași ocazie, au fost controlate 340 de autovehicule, 240 de bagaje, fiind organizate un număr de 21 de ședințe în școli pe tema siguranței civice.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: