În urma unui accident rutier din 2002

Prefectul, condamnat cu suspendare

Prefectul de Suceava, dl Orest Onofrei, a fost condamnat de Judecătoria Iași la un an de închisoare cu suspendare pentru un accident rutier care s-a soldat cu decesul unui copil, accident ce s-a produs pe raza județului Bacău, în vara anului 2002. Cercetările de la vremea respectivă au evidențiat că micuțul a ieșit brusc în fața mașinii, acciden-tul neputând fi evitat decât în condițiile în care autoturismul ar fi circulat cu o viteză mai mică de 27 de km/h.
 

Orest Onofrei

Dl Onofrei a încercat să-l ocolească, trăgând spre dreapta, dar nu a reușit, copilul fiind proiectat pe capota mașinii (care a intrat într-un podeț) de unde nefericitul a fost aruncat și a suferit leziuni care i-au provocat moartea. Procesul în care prefectul a fost acuzat, totuși, de ucidere din culpă a început la Judecătoria Bacău, cu puțin înainte de alegerile din anul 2004, cauza fiind apoi stră-mutată la Iași. Dl Onofrei nu îndeplinea funcții publice la vremea respectivă. Domnia sa ne-a spus că va ataca decizia Judecătoriei Iași.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: