Încurcături primejdioase și fără soluție

Un bărbat a cărui soție trăiește cu fiul concubinei tatălui lui a cerut Prefecturii Suceava să intervină pentru a fi primit de familie în casă. Subprefectul Alexandru Băișanu a făcut ieri cunoscută insolita solicitare de intervenție într-un caz de conflict familial. Bărbatul din Fălticeni care a solicitat Prefecturii sprijin pentru a fi primit în casă a spus că situația sa a fost determinată de concubina tatălui său, al cărei fiu trăiește acum cu soția sa.
 

„Este o situație pe care nu o putem soluționa”, a spus dl Băișanu, care a pre-cizat că numeroși petenți se adresează Prefecturii cu diferite probleme care nu țin de administrație.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: