Bătăușii din Slatina, eliberați de Tribunalul Suceava

După ce au fost arestați vineri la Fălticeni, Marius Durlihac, de 24 de ani, și Constantin Ilinca, de 31 de ani, au fost eliberați marți la Suceava > Arestați preventiv ca acuzați de ultraj contra bunelor moravuri și port fără drept de obiecte tăietor-înțepătoare, cei doi au fost eliberați apoi, pentru că… nu prezintă pericol public
După ce, mai bine de un an și jumătate, au băgat spaima în sătenii din Slatina, ca autori ai unor violențe în care au folosit cuțite și topoare, Marius Durlihac, de 24 de ani, și Constantin Ilinca, de 31 de ani, au fost puși în libertate marți de judecătorii Tribunalului Suceava, pe motiv că…nu prezintă pericol public.
 

Cei doi au fost reținuți vineri după o acțiune a Poliției Rurale și a caguliștilor de la DPIR, ce au descins la Slatina, și urma completarea „lotului” cu încă trei indivizi din loca-litate, membri ai grupului, dispăruți în acea zi de la domiciliu. Sâmbătă, 18 februa-rie, procurorii Parchetului Fălticeni au propus, iar Tribunalul din localitate a acceptat arestarea lui Durlihac și a lui Ilinca pentru 29 de zile, pentru ultraj contra bunelor moravuri și port fără drept de obiecte tăietor-înțepătoare în locuri în care puteau pune în pericol viața și integritatea persoa-nelor. Tribunalul Suceava însă a făcut „tăiței” marți din munca polițiștilor și a procurorilor, admițând recursul bătăușilor din Slatina și punându-i în libertate. Mai grav că hotărârea lor a afectat și încrederea în puterea legii a slătinenilor, care prea răsuflaseră ușurați când i-au văzut pe cei doi reți-nuți de polițiști.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: