Deși Ion Lungu e un exemplu la îndemână

Liberalii află că e bună critica, dar mai convingătoare fapta

Vicepreședintele PNL, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, a criticat, duminică, activitatea consilierilor liberali suceveni, cerându-le acestora să fie combativi cu PSD, dar în același timp să promoveze proiecte de pe agenda populației. Domnia sa a remarcat, în cadrul unei întâlniri a Biroului Permanent Județean PNL cu organizațiile din zona municipiului Suceava, că, „sunt mai mulți oameni la prezidiu decât în sală” și a cerut conducerii județene a partidului să întărească structurile din teri-toriu și să organizeze, până în data de 30 iunie, alegeri pe secții de votare, iar persoanele desemnate să fie angrenate în lupta politică.
 

Vicepreședintele PNL a spus că membrii liberali „s-au cantonat într-un joc cu cei ai PD, să vedem care are ochii mai frumoși” și că au uitat că principalul adversar este PSD. El a criticat activitatea consilierilor județeni liberali, arătând că există un non-combat la adresa președintelui Consiliului Ju-dețean Suceava și al organizației PSD, dl Gavril Mîrza. „În Consiliul Județean asis-tăm la ce face Mîrza și numai ridicăm mâna. Tovarășul Mîrza e la putere, iar nota de plată o ia Alianța”, a spus vicepreședintele PNL, care a cerut consilierilor județeni liberali să pregătească șe-dințele CJ Suceava și să pro-pună proiecte de hotărâri. „Contorul se învârte în de-favoarea noastră”, a avertizat dl Flutur, care i-a îndemnat pe liberalii suceveni să „iasă la firul ierbii” să se întâlnească cu locuitorii din județ, să explice activitatea Guvernului și să prezinte inițiativele libe-rale locale. „Armata de oa-meni pe care o avem trebuie să iasă în teritoriu, să stea de vorbă cu oamenii. Nu am explicat destul ce am făcut, anul 2005 fiind cam modest în acțiuni politice, deși Gu-vernul a făcut multe lucruri bune ce trebuie explicate”, a precizat vicepreședintele PNL. El a mai spus că, potrivit sondajelor de opinie din județ, parlamentarii liberali suce-veni nu sunt suficient cunos-cuți și a cerut acestora să fie mai prezenți, atât în media, cât și în mijlocul oamenilor. „Nu se poate să fim atât de pasivi”, a spus dl Flutur. El a arătat că în perioada urmă-toare vor fi alocate fonduri pentru infrastructura rurală, precum și pentru sănătate și învățământ, și că liberalii tre-buie să promoveze proiecte pentru atragerea acestor in-vestiții în localități sucevene.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: