Doi „cuțitari“ din Slatina au fost arestați preventiv

Împreună cu alți trei tineri, Marius Durlihac, de 24 de ani, și Constantin Ilinca, de 29 de ani, deveniseră spaima comunei > Folosind pumnii și “lamele”, grupul a agresat, în repetate rânduri, sătenii > Poliția Rurală îi caută pe ceilalți membri ai grupului dispăruți de acasă în ziua arestării Judecătoria Fălticeni a dispus, la sfârșitul săptămânii trecute, arestarea preventivă a doi tineri din comuna Slatina. Marius Durlihac, de 24 de ani, și Constantin Ilinca, de 29 de ani, sunt acuzați de ultraj contra bunelor moravuri și tul-burarea liniștii publice, dar și de port fără drept de arme tăietoare și înțepătoare, prin locuri publice. Instanța fălticeneană a dispus această măsură, considerând că cei doi au primejduit astfel viața sau integritatea corporală a persoanelor, dar și pentru că tinerii își făcuseră un obicei din a arăta cât sunt de „tari” folosindu-și mușchii sau încercând cuțite și topoare pe orice le ieșea în cale.
 

Împreună cu Andrei Ilinca, de 18 ani, Vasile Ilinca, de 20 de ani, și Dănuț Sergiu Dumitrache, de 18 ani, și aceștia tot din Slatina, Durlihac și Ilinca (cel mare) băgaseră de mai multă vreme teama în rândul locuitorilor din Slatina. Scandalagii și bătăuși, aceștia căutau prilej de scandal oriunde, pe uliță sau în alte locuri publice unde intrau cu tupeu, se legau de oricine, sfârșind prin a agresa persoanele ce îndrăzneau să le țină piept, cu pumnii dar și cu „lamele” de care unii dintre ei nu se despart niciodată. În urma unei acțiuni a polițiștilor din cadrul Biroului Poliției Rurale sprijiniți eficient de caguliștii de la DPIR, Durlihac și Ilinca au fost prinși, fiind căutați și ceilalți trei tineri ai grupului care se făcuseră nevăzuți în ziua arestării tovarășilor în ale violențelor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: