Prefectul, nedumerit de statutul dr. Paziuc

Director sau uzurpator?

Prefectul Orest Onofrei a declarat, sâmbătă, că solicită ministrului Sănătății, dl Eugen Nicolăescu, să clarifice situația directorului Direcției de Sănătate Publică (DSP) Suceava, dl Alexandru Paziuc, care nu are ordin de numire în funcție, deși concursul pentru acest post a fost organizat în urmă cu o lună. Domnia sa a declarat că, de la organizarea concursului pentru funcția de director al DSP Suceava, câștigat de dl Paziuc, acesta nu a primit firescul ordin de numire pe post. „Totuși, el este prezent la serviciu și semnează documente”, a spus prefectul de Suceava.
 

El a arătat că, în condițiile în care directorul DSP Suceava nu are ordin de numire pe post, se creează anumite probleme privind valabilitatea actelor semnate de acesta. „Ne în-trebăm dacă aceste documente semnate au valabilitate sau dacă nu poate fi acuzat de uzurpare de calități oficiale”, a spus dl Onofrei. El a precizat că va solicita ministrului Sănătății să clarifice această situație. Potrivit înțelegerii organizațiilor județene ale partidelor din coaliția aflată la guvernare, postul de director al DSP Suceava revine Partidului Democrat, care a desemnat-o pentru acest post pe dna Maria Pop. La concursul organizat de Agenția Funcționarilor Publici s-a prezentat însă și dl Alexandru Paziuc, care a obținut un rezultat mai bun.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: