Suceava

19 proprietăți imobiliare restituite în natură

Comisia de aplicare a Legii nr. 10/2001 de pe lângă executivul municipiului Suceava a dispus restituirea în natură a unui număr de 19 case sau terenuri. Declarația a fost făcută de viceprimarul Angela Zarojanu, care a ținut să sublinieze că 30 de dosare de restituire au fost orientate către alte organisme abilitate să le rezolve. Totodată, 13 notificări au fost îndreptate către Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților, solicitările fiind de competența acesteia. Până acum, Primăria a înregistrat 980 de notificări la Legea nr. 10/2001.
 

Dintre acestea, 214 au fost respinse pe motiv de lipsă a acte doveditoare sau din cauza depu-nerii tardive a documentației. De asemenea, o bună parte dintre acestea nu făceau obiectul actului normativ amintit. Comisia locală pen-tru aplicarea Legii nr. 10/2001 continuă să ana-lizeze actele depuse, purtând, în același timp, corespondență cu persoanele care au depus notificări, dar încă nu au dosarele complete. Dna Zarojanu a mai precizat că, o dată cu completarea documentației cu actele necesare, aceasta este prezentată comisiei de analiză, iar în funcție de situația fiecăruia se propune emiterea dispoziției corespunzătoare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: