De la caz la caz

Din pesediști, liberali

Președintele PNL Suceava, dl Ion Lungu, a afirmat, ieri, că mai mulți membri ai PSD, printre care și primari, „tatonează terenul la PNL”, precizând însă că, în situația în care unii vor dori să se înscrie în partid, „se va face o analiză de la caz la caz”. Domnia sa a spus, într-o conferință de presă, că PNL nu face niciun fel de presiuni asupra unor aleși ai PSD pentru a se înscrie în PNL, după cum a acuzat, recent, președintele PSD Suceava, dl Gavril Mîrza. „S-au simțit frustrați că liderii lor au mătuși, unchi sau veri foarte bogați”, a spus dl Lungu, care a subliniat că PNL Suceava nu-și face o țintă din atragerea de primari de la PSD.
 

El a apreciat că fiecare partid are membri de valoare, iar dacă unii dintre membrii PSD doresc să se înscrie în PNL, se vor analiza punctual cererile și se va decide, după ce vor fi analizate și avantajele. „Nu avem nevoie de traseiști politici, de oameni cu imagine șifonată”, a spus primarul de Suceava, care a adăugat că sunt și persoane care vor să se înscrie în PNL pentru că „s-au simțit trădați de partidul lor”. Președintele PSD Suceava, dl Gavril Mîrza, a acuzat, recent, actuala putere, și în special PNL, că, prin folosirea instituțiilor statului, exercită presiuni asupra unor primari PSD pentru a se înscrie în PNL.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: