Revenirea foștilor ureriști în PD Câmpulung Moldovenesc nu va zgudui organizația

> este de părere vicepreședintele organizației locale, Radu Mihalescul Prin revenirea în PD Câmpulung Moldovenesc a viceprimarului Ovidiu Tudorici și a consilierilor locali Marciana Dunea-Polesciuc, Vasile Petruți și Mihai Dutcă, decisă de Comisia Județeană de Statut, Etică și Litigii a PD Suceava, nu se va rupe organizația și nu se creează conflicte. Viceprimarul Tudorici și cei trei consilieri locali, pentru care chiar consilierul Radu Mihalescul, vicepreședinte al organizației locale a PD, a făcut lobby în vederea acceptării în PD, au fost renegați de pediștii câmpulungeni la doar 6 luni de când deveniseră membri.
 

Întrucât s-a considerat că prin declarațiile de presă ale unora, prin atitudinea sau prin incapacitatea de a se integra în colectivul politic a altora din grup, ei nu au reprezentat interesele partidului, BPL al PD Câmpulung Moldovenesc a propus, iar CCL a votat cu largă majoritate, în ianuarie, în prezența secretarului general al Organizației Județene PD, Mihai Chiriac, excluderea din partid a celor patru și a unui fost secretar cu probleme de resurse umane. Ulterior, vice-primarul Tudorici a acreditat ideea că măsura a fost rezultatul unui așa-zis com-plot, despre care liderii orga-nizației spun că nici nu putea să existe, întrucât excluderea a fost decisă prin vot. „La noi se respectă și nu se comen-tează deciziile luate pe linie politică, în mod democratic, iar cu cei reveniți în orga-nizație se va colabora firesc, cu condiția ca ei să se dove-dească, de acum înainte, cu adevărat pediști și nu altceva. Nu trebuie să se creeze o imagine falsă despre această orga-nizație, așa cum s-a încercat. Aici nimeni nu poate da afară pe nimeni fără girul democratic. Nu a decis președintele Badale cine vine sau pleacă din partid, nici nu putea să o facă, ci s-a votat excluderea lor de către CCL. A fost opțiu-nea pediștilor câmpulungeni. Faptul că forul de la Suceava a luat o decizie prin care alta este considerată sancțiunea cuvenită, aceasta este o decizie pe care nimeni de la noi nu o comentează și care nu va schimba nimic din activitatea politică normală și demo-cratică a organizației. Nu e-xistă nici un război și eu sunt convins că nu se va întâmpla nimic rău în PD Câmpulung Moldovenesc”, ne-a spus vicepreședintele Mihalescul.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: