Palestinian „găzduit“ în arestul IPJ

Muhamed Husain Atwa a fost condamnat de Tribunalul Suceava la 5 ani de închisoare pentru înșelătorie > Palestinianul se sustrăgea executării pedepsei din decembrie anul trecut Un cetățean palestinian a fost depistat și arestat luni de polițiștii Inspectoratului Județean Suceava, după ce șeful instituției a primit informații despre locul unde acesta se găsește. Muhamed Husain Atwa, în vârstă de 35 de ani, cu reședință în municipiul Suceava, a fost reținut în timp ce se afla într-un bar din localitate. Împotriva palestinianului, Tribunalul Suceava a emis, în luna decembrie 2005, mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.
 

Judecătorii suceveni l-au condamnat pe Muhamed Husain Atwa la 5 ani detenție pentru înșelăciune, deoarece, în perioada 1995 – 1999, ca administrator al unei societăți comerciale cu activitate la Suceava, a contractat mai multe credite bancare, pe care însă nu le-a plătit niciodată. Palestinianul a fost „cazat” provizoriu în arestul IPJ Suceava, până când va fi transportat la penitenciarul în care-și va executa pedeapsa.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI