CCIA Suceava organizează

Misiune economică la Kiev

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Suceava organizează, în perioada 18-23 februarie 2006, o misiune economică prilejuită de organizarea „Forumului Economic Internațional” care are loc la Kiev, în Ucraina. Evenimentul contribuie la deschiderea în sens reciproc a mediului de afaceri din România și Ucraina, oferind totodată oportunitatea de creare de noi relații de colaborare în toate domeniile de activitate. Misiunea economică va prilejui întâlnirea reprezentanților companiilor sucevene cu firme din Ucraina și cu reprezentanți ai Camerei de Comerț și Industrie Kiev. Întâlnirile vor avea loc la sediul Ambasadei României de la Kiev, la Uniunea Industriașilor din Ucraina, precum și la Camera de Comerț Internațională din Ucraina.
 

Conform informaților furnizate de Biroul de presă al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Suceava, la ,,Forumul Economic Internațional” participă atât o delegație a Camerei de Comerț și Industrie a României, cât și una din partea Ministerului Economiei și Comerțului, condusă de ministrul Codruț Sereș. Cu această ocazie se va vizita și Târgul internațional de construcții și design interior „KIEV Build”, unde participă ca expozanți firme renumite din Austria, Finlanda, Germania, Italia și Polonia. În cadrul acestei manifestări vor fi prezenți atât producători, cât și distribuitori de materiale de construcții, instalații sanitare, instalații de încălzire, instalații de iluminat și design, instalații de ventilație, geamuri, uși, parchet, tapet, textile pentru casă, jaluzele și obloane exterioare, mic mobilier, tehnologii, echipamente și mașini în domeniu. Expoziția se va întinde pe o suprafață de peste 10.000 mp, iar anul acesta se preconizează participarea unui număr de peste 400 de expozanți și 35.000 de vizitatori.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: