Irinel salvează România

Zilele trecute am constatat cu stupoare că toate treburile îmi merg anapoda, caloriferele se încălzesc până la jumătate, becurile se ard, cuțitele nu mai taie, geamurile se fisurează și dintr-o privire tăioasă, fierul de călcat sare din șuruburi, robinetele parcă plâng mereu, cunoscuții îmi răspund cu „Bună seara!” la „Bună dimineața!”. Ce Dumnezeu, ce harababură e asta? – mă întreb, doar trăiesc așa, ca în Occident, e de ajuns să deschid televizorul și… Un domn pe nume Irinel, despre care se zice că are un munte de bani, povestește cu câtă migală a pregătit atmosfera în care și-a cerut de nevastă iubita.
 

Mălina Anițoaie

Bine, îmi spun, românii au pătruns în lumea bună și au și ei magnații lor cu care pot face paradă, au fotbaliști care se însoară de cinci ori cu aceeași femeie, au creatori de modă neînțeleși și filozofi, ce mai, românii sunt dați dracului când e vorba de clasă și stil! Dar când vreau să mă adâncesc mai mult în spectacolul lumii  –  dorindu-mi să-l revăd pe simpaticul șef al justițiarilor, domnul Daniel Morar –  televizorul mă lasă cu ochii în ger, cum se spune, și degeaba „zapez” în căutarea vreunui post salvator, imaginile devin din ce în ce mai confuze… Chiar, vreau să vă întreb, toate mi se întâmplă numai mie sau și domniilor voastre? Ori-cum, domnul acela, Irinel, salvează imaginea noastră de sărăntoci ghinioniști, nu-i așa?

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: