Sosit din Italia, și-a pus capăt zilelor

Vestea s-a răspândit cu repeziciune în întreaga comună: Vasile M., în etate de 56 de ani, din Izvoarele Sucevei, s-a spânzurat. Era cunoscut ca un om bun, muncitor; în ultima perioadă de timp a lucrat în Italia pentru a aduna ceva bani. Cu o zi înainte venise acasă, voind să-și vadă mama, femeie în etate. Avea și ceva bani la el. Acolo, în sat, s-a întâlnit cu prieteni, s-au cinstit, iar alcoolul l-a dus pe cel în cauză într-o stare de melancolie și de depresie greu de explicat. Joi noapte, după chef, când a ajuns la domiciliu, a lăsat 10 milioane de lei pe masă, după care a ieșit în grădină și s-a spânzurat.
 

Greu de explicat motivul gestului său. Era căsătorit și avea două fete, realizate, undeva, prin zona Hunedoarei. Ieri, o echipă operativă a poliției cerceta cazul. Vorbind de morți, trebuie să menționăm că, în ultimele zile, poate și din pricina gerului, mai multe persoane, încă în puterea vârstei, și-au pierdut viața în diverse împrejurări. L. Gheorghe, de 52 de ani, din Doroteia, de pildă, și-a găsit sfârșitul, miercuri, în locuința lui G. Constantin din localitate, nefiind niciun fel de suspiciuni asupra morții sale. În aceeași zi și în condiții similare, a încetat din viață A. Ilie, de 54 de ani, din Bucecea. El a murit într-o locuință a sa, pe care o deținea în municipiul Suceava. Dumnezeu să-i ierte!

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: