Aceeași ligă, alți „clienți”

Inspectorul general al IȘJ Suceava, dl Petre Carcalete, a cerut, ieri, fostului adjunct al Inspectoratului, dl Virginel Iordache (președinte municipal al PSD), să ia foarte serios în calcul înființarea unei „Ligi a Directorilor Abuziv Dați Afară” pentru perioada 2000-2004. Dl Iordache își anunțase, anterior, intenția de a înființa această ligă, însă cu directorii demiși din învățământ după 2004.
 

„Din liga aceasta nici măcar dl Iordache nu poate face parte, pentru că nu a fost dat afară din postul de director. În învățământul sucevean, de când sunt eu inspector general, nu am destituit niciun director. Cei schimbați sunt aceia cărora li s-au terminat contractele de management”, a explicat dl Carcalete. Domnia sa a precizat că, în cazul în care dl Iordache vrea sa sprijine directorii dați afară abuziv în perioada 2000-2004, se va înscrie și el în această ligă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: