PSD Suceava înființează Liga Directorilor Demiși din Învățământ

Moda înființării unei structuri care să susțină interesele unei anumite clase sociale sau grupări nu a dispărut. Mai nou, după multe alte ligi și structuri înființate, la nivelul parti-dului, conducerea organizației municipale a PSD Suceava a anunțat, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că va înființa o nouă ligă. Este vorba despre cea a Directorilor Demiși din Învățământ.
 

Aceasta urmează să „apere drepturile foștilor directori ai unităților educaționale sucevene care au fost înlocuiți din funcția deținută chiar dacă nu meritau acest lucru” a declarat liderul social-democraților suceveni, dl Virginel Iordache, care a adăugat că, în același timp, noua structură „va sprijini cât este posibil viitoarele candidaturi ale directorilor demiși, care sunt niște oameni deosebit de merituoși, pentru recâștigarea fotoliilor de conducere ale școlilor”. Conform inițiatorilor mișcării, se estimează că Liga va avea în jur de 160 de membri, printre care se numără chiar dl Iordache, președintele Organizației Municipale a PSD Suceava, care se consideră înlocuit pe nedrept din funcția de director al Colegiului Național de Informatică după ce a revenit pe acest fotoliu din postura de inspector școlar general adjunct, funcție deținută în timpul fostei guvernări.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: