Gerul continuă să facă victime

La Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Județean “Sf. Ioan cel Nou” a fost transportat, marți, un bărbat în vârstă de 36 de ani din Comănești, care a suferit degerături la nivelul membrelor superioare. G.S a fost internat în Secția de chirurgie plastică, unde medicii îi acordă îngrijirile necesare. Bărbatul susține că mâinile i-au degerat în timp ce se afla la pădure. “Ajutam un vecin să încarce lemnele într-o căruță. Nu aveam mănuși, iar pe frigul ăla… Am venit acasă, mâinile mi s-au umflat și am ajuns abia ieri la spital. Nici mie nu-mi vine să cred că sunt internat. Nu am luat pastile din clasa a V-a, nu am stat o zi în spital în viața mea”, ne-a declarat pacientul.
 

În ultimele patru zile, în cea mai mare unitate spitalicească din județ au fost internate șapte persoane care au suferit degerături din pricina temperaturilor scăzute. De ase-menea, luni, s-a înregistrat un caz de deces la Dolheștii Mici, al unui bărbat de 33 de ani, care a fost găsit în șanțul din fața casei. Potrivit directorului interimar al DSP Suceava, bărbatul era cunoscut ca fiind alcoolic cronic, decesul fiind, se pare, cauzat de frig.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: