Gerul „taie“ curentul

Peste 100 de gospodării din comuna Cârlibaba au rămas, de luni seară, fără curent electric din cauza unor defecțiuni la rețeaua de alimentare, generate de scăderile foarte mari de temperatură înregistrate în zonă. Curentul a „căzut” în satele Țibău, Iedu și Juravlea și, în ciuda eforturilor depuse de angajații E-ON, nu s-a reușit rebranșarea la rețea din cauza imposibilității acționării pe stâlpii de înaltă tensiune.
 

Primarul comunei, dl Ilie Tironiac, a declarat, ieri, că are promisiuni că defecțiunile pot fi remediate, însă nu se așteaptă la foarte mari realizări, din cauza temperaturilor care se înregistrează. Ieri dimineață, în satul Țibău, termometrele înregistrau -35 grade Celsius.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: