„Crapu”, și sucevean de suflet, și om de fotbal sub Pietricica

Mircea Crainiciuc, cel cunoscut de toți fanii săi și ai fotbalului de pe meleaguri bucovinene drept „Crapu”, aflat ieri în Suceava, nu a uitat că este sucevean get-beget și că, vrând-nevrând, datorează ceva urbei care l-a format ca om de fotbal. Domnia sa, președinte executiv al Ceahlăului din Piatra Neamț (locul I în seria I a Diviziei B, unde evoluează de jumătate de sezon și Cetatea Suceava), ne-a declarat că are în vedere cel puțin 5 jucători de perspectivă pe care i-ar împrumuta, reciproc avantajos, la Suceava.
 

Este vorba de Andrei Călușeru (22 de ani, provenit de la Minerul Mehedinți, stoper), Andrei Vițelaru (21 de ani, Ceahlăul, stoper stânga), Radu Sava (19 ani, mijlocaș de la Farul), Ștefănuț Tudorache (19 ani, fostul căpitan al lotului național de juniori UEFA, atacant) și Cristi Coconaru (18 ani, mijlocaș de bandă stânga, component al lotului național de tineret) Rămâne de văzut câți dintre aceștia vor fi agreați de conducerea tehnică a FC Cetatea, care se află în tratative cu foarte multe cluburi din țară. Cum obiectivul bucovinenilor, extrem de greu de îndeplinit, este numai și numai rămânerea în B, iar cel al nemțenilor, fără putință de a fi în momentul de față răsturnat, e accederea în primul eșalon fotbalistic, e de sine înțeles că doi-trei din cei cinci talentați nu au de ce să nu joace pe Areni. Născut în Ajunul Crăciunului, în 1956, Mircea Crainiciuc, zis, habar n-am de ce „Crapu” (unii zic că, în tinerețe, a prins un crap foarte mare la iaz la ICAR, alții dimpotrivă), a parcurs toate etapele de la simplu fotbalist, până la președinte și om de fotbal uns cu toate alifiile. Este căsătorit și are un băiat. Grație eforturilor „Crapului” (ce a contactat o firmă bucureșteană cu legături suedeze), în curând, așa cum afirmă domnia sa, stadionul de sub Pietricica va fi singurul din țară care va avea instalație „trivision”, ce va reda advertising-ul la nivel european. Până în retur, sun Pietricica, Pinalti și compania vor avea nocturnă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: