La Vadul Rău

Râul Bistrița a scos la mal corpul unui nemțean înecat în luna august 2005

După cinci luni, Bistrița a scos la suprafață corpul unui bărbat dispărut, la sfârșitul lunii august 2005, în pârâul Neagra, în zona orașului Broșteni. Căzut din barca pneumatică în timpul unei plimbări pe apă, în data de 28 august, făcută împreună cu alte persoane, rude de la Suceava, Gheorghe L., de 49 de ani, din Piatra Neamț, a fost căutat în zadar de echipele de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava.
 

Corpul său nu a mai apărut, probabil agățat undeva în adâncuri. Duminică, 15 ianuarie, însă, postul de poliție Fărcașa din județul Neamț a sesizat colegii din Broșteni că apele Bistriței au scos la suprafață, în locul numit Vadul Rău, corpul unui bărbat. Dan T., vărul lui Gheorghe L., ce s-a deplasat cu polițiștii la fața locului, l-a recunoscut, după îmbrăcăminte, pe cel dispărut în urmă cu cinci luni.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI