În vizor, hoții de lemn

150 mc confiscați și sancțiuni de peste 50 000 lei RON Ioan H., de 32 de ani, din Cornu Luncii, a fost prins de polițiști și lucrătorii silvici după ce tăiat ilegal un număr de 30 de molizi nemarcați de pe raza OS Gura Humorului. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal, bărbatul fiind în continuare în cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăieri ilegale de arbori.
 

El a fost depistat sâmbătă, 14 ianuarie, cu ocazia unei acțiuni desfășurate în județ pe linia tăierii, transportului, prelucrării și comercializării materialului lemnos. După ce au fost controlate 90 instalații de debitat, două guri de exploatare, aproape 600 de mijloace auto, peste 150 de căruțe și legitimate mai mult de 700 de persoane, au fost constatate câteva infracțiuni, 8 la număr, dar au fost aplicate 132 de sancțiuni contravenționale în valoare de 22.160 lei. Cu ocazia „vizitelor” de sâmbătă au fost confiscați aproape 150 mc de material lemnos în valoare de 28.690 de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: