Listă neagră

Mai mulți agricultori suceveni riscă să nu mai primească niciodată subvenții de la stat, dacă se dovedește că au pus în vânzare utilajele subvenționate. Prefectul Orest Onofrei a declarat, ieri, că are informații că, în Bazarul din Suceava, au fost puse în vânzare motocositoare subvenționate de Guvern. Acesta a suportat 60 la sută din preț și a condiționat sprijinul de interzicerea înstrăinării utilajului pentru o perioadă de cinci ani.
 

„Efortul Guvernului a fost făcut pentru a sprijini agricultorii să-și utileze gospodăriile, și nu pentru ca aceștia să facă o afacere”, a spus dl Onofrei. Domnia sa a precizat că există evidențe cu toți cei 400 de beneficiari suceveni de motocositoare subvenționate, inspectori ai Direcției Agricole urmând a-i verifica. „Cei care le-au vândut vor trebui să returneze banii și vor fi înscriși într-o listă nea-gră… În perioada următoare vor fi derulate programe de dezvoltare rurală cu importante fonduri guvernamentale și europene și nu este permis ca persoane care au dovedit că nu pot să îndeplinească cerințele unor astfel de proiecte să mai beneficieze de sprijin financiar”, a conchis prefectul.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: