La maternitatea Spitalului Județean „Sf. Ioan cel Nou”

Pe 1 ianuarie s-au născut 7 copii În maternitatea Spitalului Județean „Sf. Ioan cel Nou” s-au născut, în prima zi a anului, nu mai puțin de 7 copii. Astfel, în Secția O.G 1 au venit pe lume două fetițe, iar în O.G 2 –5 copii, doi băieți și 3 fete, din Suceava, Liteni, Capu Câmpului, Ciprian Porumbescu și Dumbrăveni. Anul acesta, primul nou-născut este o fetiță sănătoasă, care a venit pe lume pe 1 ianuarie, la ora 8.40, iar părinții i-au pus numele Vasilica.
 

Așa cum a promis, pictorul George Ostafi i-a făcut cadou micuței un tablou. Menționăm, de asemenea, că, în primele do-uă zile ale anului, la Unitatea de Primire a Urgențelor a ce-lei mai mari unități spi-talicești din județ s-au pre-zentat 360 de persoane, din-tre care 10 victime ale petar-delor și 19 agresați.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: